Instruktörer

Rigmor Carlsson, 0733-367 073, rigmor_c@yahoo.se

Allmänlydnadsinstruktör och SBK instruktör.
Har hållit på med hundar i många år. Har tidigare haft schäfer. Numera finns två tollare i hemmet som tävlas i lydnad, rallylydnad, tollingjakt och working test.

Nina Strömberg,

Hjälpinstruktör och har två labradorer och en papillon. Tävlar i lydnad, rallylydnad, apportering och spår.

Britt Olofsson, 0435-543 39 (efter 17.00), 070-622 4772, babis3@telia.com

Britt är utbildad allmänlydnadsinstruktör och rallylydnadsinstruktör. Har en flatte och en Golden retriver i hemmet. Tävlar i rallylydnad, lydnad och går på jaktprov.

Britt är även den som tar emot anmälningar till våra kurser på klubben.

Sören Von Berger, 0708-706 241, 0435-50229  Mail:  llf3503(att)gmail.com

Sören är utbildad rallylydnadsinstruktör, Diplomerad tränare i Klickerträning, Diplomerad Instruktör/Coach, Testledare på MH och BPH, Certifierad Noseworkinstruktör samt certifierad Doftprovsdommare i SNWK-Svenska Nose Work Klubben. Har två stycken doberman  Han och hans fru driver Lenas lek & fritid i Örkelljunga. www.lenaslekochfritid.se

Ellinore Månsson, 070-69 07 161, ellinor.kristoffer@telia.com

Är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Har tre stycken hundar och föder upp labrador. Tränar lydnad, rallylydnad och jaktapportering.

Elisabeth Bengtsson, 0701-52 66 44, malamute.nova@gmail.com

Är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Har Alaska Malamute i hemmet.

Christel Hansson, allmänlydnads-instruktör samt föder upp labradorer

Ann-Britt Olsson, 0702-91 00 08, ackeolsson@hotmail.com

Är en av våra senast utbildade allmänlydnadsinstruktörer. Har kennel Blå Rosen där hon föder upp Golden, Leonberger och Landseer. Hon har varit hjälpinstruktör vid ett stort antal kurser på klubben