Instruktörer

Rigmor Carlsson, 0733-367 073, rigmor_c@yahoo.se

Allmänlydnadsinstruktör och SBK instruktör.
Har hållit på med hundar i många år. Har tidigare haft schäfer. Numera finns två tollare i hemmet som tävlas i lydnad, rallylydnad, tollingjakt och working test.

Nina Strömberg,

Hjälpinstruktör och har två labradorer och en papillon. Tävlar i lydnad, rallylydnad, apportering och spår.

Britt Olofsson, 0435-543 39 (efter 17.00), 070-622 4772, babis3@telia.com

Britt är utbildad allmänlydnadsinstruktör och rallylydnadsinstruktör. Har en flatte och en Golden retriver i hemmet. Tävlar i rallylydnad, lydnad och går på jaktprov.

Britt är även den som tar emot anmälningar till våra kurser på klubben.

Sören Von Berger, 0708-706 241, 0435-50229  Mail:  llf3503(att)gmail.com

Sören är utbildad rallylydnadsinstruktör, Diplomerad tränare i Klickerträning, Diplomerad Instruktör/Coach, Testledare på MH och BPH, Certifierad Noseworkinstruktör samt certifierad Doftprovsdommare i SNWK-Svenska Nose Work Klubben. Har två stycken doberman  Han och hans fru driver Lenas lek & fritid i Örkelljunga. www.lenaslekochfritid.se

Ellinore Månsson, 070-69 07 161, ellinor.kristoffer@telia.com

Är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Har tre stycken hundar och föder upp labrador. Tränar lydnad, rallylydnad och jaktapportering.

Christel Hansson, allmänlydnads-instruktör samt föder upp labradorer.

Ulf Magnusson, Spårinstruktör.

Hjälpinstruktörer: