Medlemsinformation och kostnad

Som medlem i Örkelljunga Brukshundklubb får du tillgång till kursverksamheten, mentalbeskrivning, fri träning samt möjlighet att påverka vid medlemsmöten som äger rum två gånger per år. Du är också hjärtligt välkommen att hjälpa till med diverse uppgifter som behöver göras i klubben.

Medlemsbevis

Du som är medlem i SBK kan registrera dig på Mina sidor på SBK:s hemsida. Där kan du komma åt ditt medlemsbevis.

Vad kostar det?

A-medlem            575:-  Fullbetalande (av denna summa går 175:- till ÖBK och resterande del till SBK)

Delmedlem          175:-  Gäller vid medlemskap i annan brukshundklubb

Familjemedlem    150:-  Om det finns en A-medlem på samma adress

Hur blir jag medlem?

Vill du bli ordinarie medlem eller ungdomsmedlem ansöker du via SBK:s hemsida och du får då medlemsnummer direkt och SBK skickar en digital avi till din e-postadress. Ungdomsmedlem (6-25 år) måste ange SBK som specialklubb.

Familjemedlemmar, utlandsmedlemmar och delmedlem måste i nuläget betala in avgiften till klubbens bankgiro (5486-9292).
Skriv namn, adress, telefonnummer, personnummer och e-mail.

Skicka med fördel också ett mail till kassören (se mejladress nedan). När betalningen registrerats får du ett välkomstmail med ditt medlemsnummer av SBK.

Vid frågor kontakta:

orkelljungabrukshundklubb@gmail.com